drempel2016Zaterdag 30 april jl. was de feestelijke prijsuitreiking van de 20e  SOGA “Drempel”
André Wiersma zei erg blij te zijn met deze prijs, hij ziet het als een erkenning voor al het werk dat SBB verzet heeft.


De prijsuitreiking vond plaats in het restaurant van Buitencentrum Almeerderhout.
Om deze prijsuitreiking een feestelijk tintje te geven trakteerde SBB op koffie / thee en gebak. De “Drempel” is een stimuleringsprijs die Stichting SOGA een keer per jaar uitreikt aan een persoon of organisatie dieoorkonde 2016 zich op bijzondere wijze inzet voor mensen met een beperking.
Buitencentrum Almeerderhout heeft deze prijs gekregen omdat het heel goed toegankelijk is voor mensen met een beperking en voor scootmobiels.

Vorig jaar heeft Leo Broekhuis samen met vrijwilligers (met een beperking) van de SOGA in samenwerking met Tijmen Heerde (SBB)het Vierseizoenenpad en het Buitencentrum Almeerderhout gekeurd op toegankelijkheid voor scootmobiels en is daarna feestelijk geopend.

Buitencentrum Almeerderhout is gelegen op het landgoed de Kemphaan (Kemphaanlaan 4 in Almere), onderdeel van boswachterij Almeerderhout.step0002

SOGA Nieuwsbrief

U kunt zich gratis abonneren op de SOGA Nieuwsbrief door gebruik te maken van het CONTACT formulier met vermelding ABONNEMENT NIEUWSBRIEF, voor het formulier
klik hier.

Inloopspreekuur

Iedere donderdag tussen 10:30 en 13:00 uur kunt u bij de SOGA terecht omtrent al uw vragen in het kader van de WMO, lees hier voor meer informatie.

SOGA Activiteiten

Klik op een van onderstaande regels voor meer informatie.

Adresgegevens

Stichting SOGA
Wagenmakerbaan 39
1315 BG  Almere
T: 036-533 83 50
E:
Open op maandag van
9.00 tot 12.00 uur, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 15.00 uur,
op woensdag van 9.30 tot 13.00 uur.

Copyright © 2018 Stichting SOGA
0
Gedeeld