De SOGA is de officiƫle gesprekspartner naar de gemeente toe voor de afhandeling van klachten inzake de WMO wetgeving.
Iedere donderdag tussen 10:30 en 13:00 uur kunt u bij de SOGA terecht omtrent al uw vragen in het kader van de WMO.

Bijvoorbeeld op het gebied van aanpassingen (woning- en autoaanpassingen), hulpmiddelen, persoonlijke- en huishoudelijke hulp, vervoer enz. enz.
Wij kunnen u informatie geven over hoe en waar u een aanvraag kunt indienen. Indien nodig kunnen wij u daarbij helpen, evenals met al uw vragen betreffende uw PGB en/of klachten over leveranciers.
Wij helpen u graag! Uiteraard kunt u ook altijd uw vragen telefonisch stellen.
1351 BC Almere
Tel: (036) 533 83 50