SOGA Activiteiten

Onder de activiteiten bij Stichting SOGA vallen alle bezigheden om elkaar te stimuleren, om vaardigheden te vergroten en deze naar buiten te brengen. Voorbeelden zijn de in deze categorie genoemde onderwerpen waar onder de jaarlijkse expositie, uitreiking van de "SOGA Toegankelijkheidsprijs" en de wekelijkse koffiebijeenkomst.

SOGA Toegankelijkheidsprijs

Ook in 2014 is er weer een "Drempel" uitgereikt

Drempel2014De "Drempel" is een stimuleringsprijs, die ieder jaar door stichting SOGA met een feestelijk tintje wordt uitgereikt aan een organisatie, bedrijf of persoon die zich op bijzondere wijze heeft ingezet ten behoeve van mensen met een handicap.
Dit jaar is het de 18e keer dat deze prijs wordt uitgereikt.
In voorgaande jaren is de “Drempel” uitgereikt aan o.a. het Topsportcentrum, hotel Apollo, hotel van der Valk, Tante Truus, Van Rheenen Sport Aqua-Leisure en diverse andere publieke gebouwen.

Lees meer...

SOGA Nieuwsbrief

U kunt zich gratis abonneren op de SOGA Nieuwsbrief door gebruik te maken van het CONTACT formulier met vermelding ABONNEMENT NIEUWSBRIEF, voor het formulier
klik hier.

Inloopspreekuur

Iedere donderdag tussen 10:30 en 13:00 uur kunt u bij de SOGA terecht omtrent al uw vragen in het kader van de WMO, lees hier voor meer informatie.

SOGA Activiteiten

Klik op een van onderstaande regels voor meer informatie.

Copyright © 2018 Stichting SOGA