Voor u ziet u onze vernieuwde website. Sinds enige tijd werd onze website niet meer bijgehouden en moesten wij op zoek naar deskundige hulp. Deze hebben we gevonden in het designerbureau WSonline.  Met hulp van WSonline is ons logo aangepast en is de homepagina afgestemd op de actualiteit. Verder zijn er veel vernieuwingen in de website doorgevoerd.

Vanaf nu zullen we zo snel mogelijk nieuwsitems voor onze doelgroep op de website plaatsen. Artikelen die verouderen blijven vanaf heden altijd oproepbaar. Mocht u vragen of opmerkingen over de website hebben, dan horen wij dit graag via